Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся си жило за капака на Алфичката ми.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся си жило за капака на Алфичката ми.

И аз реших да се присъединя към Вас, колеги и си купих една 146 - ца. , но на второто отваряне на капака ми се скъса жилото и дръжката остана в ръцете ми. беше много износено! Молбата ми е, къде може да се намери такова жило и колко ще струва ,евентуално. Освен това се колебая и за маслото, какво според Вас е най- подходящо. Приятели ме посъветваха да сложа полу-синтетика, но не се ангажираха с марката и вида му, та бих Ви помолил да ме посъветвате и за това. Предварително благодаря!!!
    Алфа 146 1,6 Боксер

Честито !
    Като си оправиш жилото, погледни под капака. Там пише какви масла се слагат.
    146 1.6 TS 01.97

Comment

Бе, нещо са махнали точно тази важна бележка за маслото. Абе, ще карам с клещите за сега...
      Алфа 146 1,6 Боксер

Comment

Моето се скъса на совалката и проблема си го реших, като си купих 2 от максимално най-дългите жила за скорости на колело. 2-3 лустер клеми за снаждането и за повече от година и половина не е мръднало. На 145/6 не знам как е, но едва ли ще има нещо по различно.
        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Да ти кажа и аз това си мислех...една яка лустер клема и едно стоманено жило. Ама тоя дето е имал Алфата преди мен въобще не е гресирал ключалката и нормално е да се износи жилото. "Мизерник" Иначе алчето много ме кефи. Определено не е кола за всеки!!!
          Алфа 146 1,6 Боксер

Comment

Е, най-после го оправихме това жило с брат ми! Видях и какви масла да слагам.
            Алфа 146 1,6 Боксер

Comment

Working...
            X